Archives

gravatar

gravatar

Makan Hati WO~

aku sangat sangat suka kat feminin dulu.
OMG, tak kenal feminin? haha. please go die lah if u tak kenal feminin.

yes.

please go die.

setelah berhempas-lumas main internet kat bilik si amoi ni this 1 day, aku berjaye menjumpai this clip pasal feminin performance by diva-diva okay!

OMG!

aku makan hati.

dari sekolah lagi aku berangan nak buat show lagu feminin...sekali geng2 mak ayam ni [primadonna showcase] dah buat dah... lagu feminin kini plak tuh!

arghh!

makan hati.

memandangkan aku tak pandai nak upload youtube cemane.. aku paste jelah youtube punye link.

http://www.youtube.com/watch?v=Hhd0k1_2H9c

tengoklah!


i still hate those Divas.

**********

dalam mencari-cari menatang2 ni, terjumpe page yang best.
khas untuk adik-adik dan abang-abang yang sangap2.

www.xtube.com

enjoy!

gravatar

Penjual DVD - Kisah 2

helo.

aku seorang lelaki.
yang kadang-kadang terbodoh dalam melakukan sesuatu.

contoh terbaru.

daku mengambil dvd2 porn dari seorang lelaki yang selaluku ambik stok dvd dari beliau untukku jual.
kos dvd - rm100 untuk 10keping.
aku amek dvd - rm200 dapat 25 keping.

harga jualan.. - dvd 18rm. ikot kate2 pelanggan tetap, dapat 15rm.
maka aku akan dapat untung 100%.

damn.

aku rugi rm200.

kenape?

aku kene kapur!!!

dvd2 seme kosong. siap tak boleh gune untuk burn pun.
duit tuh plan nak bawak gi singapore. customers seme dah ready. dvd jer takde.

the drama ade lagi.
aku terbodoh lagi.

lelaki tuh meninggalkan bau perfume clinique happy for men di bantal2 comforter dan selimut2 ku. damn that man.

Caption for image
[testing letak pic.]

bastard.

aku sangat kecewa. marah

sekarang aku xde duit.
aku sumpah lelaki penjual dvd itu akan mati eksiden. binatang. konek kecik.

**********

lelaki bermulut puaka ini sudah mula menulis.
kau tunggulah dunia.
kau tunggu.
kau tunggu.

gravatar

a very simple thing

a very simple thing man... call me whatever.

seperti kene delete dari someone's facebook friends list sangat membuat aku menangis.
hati aku pink. so what?

ini bukan drama.

ini aku.
Publish Post


********

aku bitter kerana dunia ini tidak lagi manis.

gravatar

I Really Have to Admit

bersenggama does not come with pleasure no more.

perasaan itu seperti Ah! i had enough.

kalau ada kawan-kawan yang menerima sms-sms yang luar biasa panjang kandungannya dari aku; itu tandanya aku sedang diapakan.

*******

aku bukan mahu menjadi cheap whore yang menjual diri di internet.
aku suarakan fakta.

(macamlah ader orang bace blog ni duh~)